remontujemy kuchnie i wybor, gotowe moduly z marketu czy zabudowa na wymiar. gotowe taniej ale mam dziwny uklad ze skosem i boje sie ze nic nie bedzie pasowac i zostana dziury. na wymiar drozej ale wszystko co do milimetra. oplaca sie ta roznica czy przesadzam
kuchnia na wymiar czy gotowe moduly, mam skos sciany i nie wiem |
|
kasia my robilismy na wymiar i przy nietypowym ukladzie to byla najlepsza decyzja, kazda przerwa wykorzystana, zero martwych rogow. jak jestes z bydgoskiego to znajoma robila meble kuchenne bydgoszcz, przyjechali zmierzyli i zaprojektowali pod jej skos, robia na bazie tych niemieckich frontow i z dobrym okuciem co sie samo domyka. drozej niz gotowce ale jak kuchnia stoi 15 lat to rozklada sie na grosze
kasia my mamy gotowe i przy prostej scianie spoko, ale ty z tym skosem to jednak na wymiar, inaczej zaslepki i szpary wszedzie. u znajomej z gotowych przy nietypowej kuchni wyszlo srednio
wracam bo zdecydowalismy sie na wymiar przy tym skosie i dobra decyzja, kazdy centymetr wykorzystany zero szpar. drozej ale nie zaluje. tylko czekalismy dluzej na realizacje, planujcie z zapasem czasu
|
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|