Liczba postów: 31
Liczba wątków: 5
RE: firmowy fanpage na fb umarl, zasiegi z 2 tys na 200, dalo sie to jakos odbic
17.06.2026, 20:18
Prowadze male uslugi i fanpage firmowy od lat, kiedys posty lecialy po 2 tysiace zasiegu a teraz ledwo 200 osob cokolwiek widzi. Wrzucam to samo co zawsze, zdjecia realizacji, krotki opis i cisza. Mam wrazenie ze facebook chowa firmowe strony zeby placic za reklame. Probowaliscie cos z tym czy odpuscic, bo rece opadaja jak widze te liczby
Liczba postów: 39
Liczba wątków: 7
RE: firmowy fanpage na fb umarl, zasiegi z 2 tys na 200, dalo sie to jakos odbic
19.06.2026, 18:37
marek u mnie to samo bylo, organika praktycznie zdechla i nie wazne o ktorej wrzucalam. probowalam zlecic na zewnatrz
promowanie postów na facebooku, ta firma robi to na polskich kontach i da sie podbic konkretny post zamiast wrzucac w prozne, maja tez poradniki jak to ogarnac samemu. tylko nie licz ze sam fanpage odzyje bez tego, organika to juz nie te czasy
Liczba postów: 36
Liczba wątków: 3
21.06.2026, 22:40
u mnie na profilu z grafikami tez zjazd, ludzie mniej scrolluja fejsa. marek sprobuj wrzucac mniej a lepiej, jeden dobry post tygodniowo zamiast piec slabych, troche pomoglo1 ale bez wsparcia daleko dzis nie zajedziesz
Liczba postów: 20
Liczba wątków: 3
12.07.2026, 10:08
Dorzucę bo temat wraca u klientów. Spadek organiki firmowych stron dotyka wszystkich, a latem jeszcze głębiej bo ludzie na wakacjach. Sama organika już nie odbije dawnych zasięgów, trzeba wspierać wybrane posty budżetem albo iść w grupy