Forum dyskusyjne 99Ideas
Strona główna
Forum 99Ideas Biznes i firma Wirtualne biuro w Warszawie Centrum dla freelancera za 200 zł miesięcznie warto

Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Wirtualne biuro w Warszawie Centrum dla freelancera za 200 zł miesięcznie warto

RE: Wirtualne biuro w Warszawie Centrum dla freelancera za 200 zł miesięcznie warto

Pracuję jako freelancer 5 lat, dotąd rejestrowałam działalność pod adresem mieszkania na Pradze. Klienci z większymi kontraktami coraz częściej proszą o profesjonalny adres siedziby, zwłaszcza ci z korpo. Sprawdzałam opcje wirtualnego biura w centrum Warszawy, ceny 150-400 zł miesięcznie, wirtualne biura Warszawa Centrum mają opcje z odbiorem korespondencji plus dostępem do salki konferencyjnej. Macie doświadczenia z wirtualnym biurem w stolicy, czy faktycznie zauważalnie zmienia profil firmy w oczach klientów?
Odpowiedz

RE: Wirtualne biuro w Warszawie Centrum dla freelancera za 200 zł miesięcznie warto

u mnie wirtualne biuro w Warszawie od 3 lat, koszt 220 zł miesięcznie z odbiorem listów i 4h salki. dla klientów korpo z umowami powyżej 50 tys zł rocznie adres w centrum daje sygnał stabilności. dla mniejszych kontraktów raczej kosmetyczna zmiana ale wciąż profesjonalny papier firmowy z dobrym adresem.
Odpowiedz

wirtualne biuro w warszawie centrum 5 lat. plus za adres na fakturach, mam klientów z Niemiec i Skandynawii, którzy weryfikują siedzibę przed podpisaniem umowy. zauważyłam że niektóre większe firmy wręcz wykluczają adresy mieszkalne, polityka compliance ogranicza im współpracę z 'osobami z domowego biura'.
Odpowiedz